BUTİK KURABİYE

   Bu kurabiyeleri hediye olarak yapmıştım. Nursel’in Mutfağı’na konuk olarak gittiğimde “elim boş gitmeyeyim”, hem de bir eve ilk defa yapılan bir ziyaret olarak gördüğümden kendi ellerimle bir hediye yapmak istedim. O gün Kastamonu’dan da birkaç hatıra götürmüştüm. Orada butik pasta yapmak zor olacağı için hiç o işe girmedim ama en azından bir butik kurabiyeyi yaparak götürmek istedim.
  Kurabiyelerin bir kısmında Öykü bana yardımcı olurken diğerlerini de Ece ile birlikte yaptık. Kurabiye hamurunun tarifi burada. Üzerine lila renkli zemin ve beyaz süsleme glazürü  ile desenler yaptık.
Hepsini kurabiye poşetlerine koyduktan sonra yine Ece’nin fikirleri ile çok değişik ve ilk defa uyguladığımız bir paketleme ile çok değişik bir renk kattık.
Bu da yetmedi ve mor tülle paketledik. 
   Görüntülerde bu kurabiyelere hiç yer verilmedi. Tabii ki uzun uzun gösterilip reklamının yapılmasını kastetmiyorum ama bu kadar çok emek harcanmış bir hediyenin de bence gösterilmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Belki tariflerin uzunluğu sebebiyle zaman kalmamış olabilir. Onlar göstermeseler de ben büyük bir zevkle yaptığım ve emek verdiğim bu kurabiyeleri göstermek istedim, belki bir başkasına bir fikir olur diye…

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir