DR WHO KONSEPTLİ DOĞUM GÜNÜ (BEGÜM’ÜN DOĞUM GÜNÜ)

Yine hazırlıklar şu kadar gün önceden başladı” diyemiyorum bu sefer ve diyemediğime de pişmanım. Çünkü her şeyin son güne kalması beni çok yordu. Ama klasik son: Bu kadar yorulduğuma değdi.

   Konsepti aslında geçen seneki doğum gününden sonra belirlemiştim. Yine internet araştırmaları ile başladık. Süslemelerin şekli şemali böylece ortaya çıktı. Bu arada pastayı da kararlaştırdım. Ama dediğim gibi bir takım aksilikler ve yapılması daha zorunlu olan şeyler yüzünden her şey son günlere kaldı. Sonuç yine son derece yüz güldürücü ve yaratıcı idi.
   Süslemelerin değişmez ismi yine Öykü idi, bu sefer de yanında Ece vardı. İki gün iki gece bir odadan çıkmayıp yaratıcılıklarını gösterdiler. İşte her doğum günü klasiği bayraklar. Ama her seferinde değişik ve güzel bir şekilde ortaya çıkıyor. Bu sefer bayraklar Dr Who’nun kıyafetlerinden oluşmuştu.

Papyon dizinin vazgeçilmezlerinden. O yüzden peçeteler papyon haline getirildi. Bardaklar süslendi.

Cupcake’lere de çok güzel sülemeler yaptılar. Bu arada cupcakeler damla çikolatalı, üzeri çikolata kremalı.

Konuşma balonları da harika olmuştu.

   Gelelim menüye… Başrol yine pastanın. Vanilyalı ve kakaolu pandispanya, fındık kremalı arasında fındık parçaları olan ara kreması, üzerinde gökyüzünden düşmüş izlenimi veren tardis.

Limon kremalı irmikli kurabiye…

Daha önceden tarifini verdiğim tupper pastası…

Mayalı poğaçalar…

Kısır…
Ağızda dağılıveren küp kurabiyeler …

İçi kaşar peynirli dışı kadayıfa bulayıp kızartılmış patatesler…

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir