BLOGUMUZ 2 YAŞINDA…

   Vakit ne kadar da hızlı ilerliyor. Bir anda baktım ki 2. yılı devirmişiz. Bu yıl içinde 159 tarif yayınlamışım. Geçen seneye göre biraz daha azalma olmuş. Ama buna karşılık sayfa görüntülenme sayısı çok daha fazla artarak yalnızca bu sene içinde 182.121 olmuş. Bu sayıların hepsi sizlerin sayesinde.

   Bu seneyi de bir pasta yaparak kutlamak isterdim ama o kadar yoğun bir pazartesi geçiriyorum ki şu an için imkansız gibi gözüküyor. Hem haftanın ilk günü, hem nöbetçiyim, hem de sağlı ocağında %30 kapasite ile çalışıyoruz. Bu gün 143 kişiye laf anlatmışım. Kelime haznem tükenmek üzere. Neyse ki sabrımı zorlayanlar fazla olmadı. Zaten bizleri çalışmak değil, en çok sabrımızı deneyenler yoruyor. Bedeni yorgunluk dinlenme ile geçiyor. Ama diğeri, çok zor.
   Geçen yılın bir muhasebesini de kendi açımdan yaparsam, kendimi mutfakta çok daha bilinçli hissediyorum. Artık yaptıklarımın çok daha farkındayım, sadece tarifi uygulamakla kalmıyorum, kendimden de bir şeyler katıyorum. Tarifleri kendime göre yorumluyorum. Damak tadım daha da gelişti. Hatta mutfakta artık bir tartım bile var. Daha ne isterim? Bir tek şey daha istiyorum, kırmızı, her şefin mutfağının vazgeçilmezi o güzel mutfak robotu. 
    Bu senenin geçen seneden bir diğer farkı da masa düzeni. Artık yalnızca yapmak yetmiyor benim için. Sunumu da bir o kadar önemli. Masa örtüleri, runnerlar, çiçekler, mumlar, rengarenk tabaklar… Yemekleri yaptığım kadar güzel bir masada, çiçeklerin arasında, şık bir sofrada, güzel tabakların içinde sunmak istiyorum. Bir de güzel çekimler yapmayı başarırsam bu eksiğim de tamamlanacak. Daha nice senelere, yepyeni tariflerle erişmek dileği ile…
   

Yorum bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir